avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata dosar penal.Cum pot studia dosarul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata dosar penal.Cum pot studia dosarul?

cum pot intra in posesia unui dosar (pentru a-l studia) in care sa dat NUP? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rosuione , utilizator 16:34, 18 Martie 2014
buna ziua,
Care este calitatea dumneavoastra in dosar?
partea vatamata.
Buna ziua,
Dumneavoastra vi se comunca rezolutia de NUP si pe aceasta o puteti ataca in 20 de zile la Prim procurorul parchetului care a dat NUP-ul apoi , daca se mentine NUP va puteti adresa instantei si acolo puteti studia dosarul complet.
Multumesc f. mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)
Acces la dup - parte vatamata nelush2103 nelush2103 As dorii sa stiu daca o persoana care are calitatea de parte vatamata in cadrul unei plangeri penale, plangere care a primit rezolutia de NUP, poate sa ... (vezi toată discuția)
Este comunicarea rezolutiei de nup catre partea vatamata obligatorie? catinf catinf Buna ziua, Mama mea a fost parte vatamata intr-un dosar instrumentat intre 2012-2014. Ea a decedat in 2014 fara a primi nicio ezolutie de la parchet. De ... (vezi toată discuția)