avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Confiscarea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Confiscarea masinii

Am facut abaterea cu incredintarea de masina .... si cica vor sa imi confiste masina :) are cineva ideie daca se poate face acest lucru sau nu ? Eu din cate stiu Constitutia tari nu prevede asta ci doar daca un bun este provenit ilegal se confisca
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 18 Martie 2014
Cu siguranta nu a inteles nimeni nimic din ce ai postat. Fii mai explicit!
Daca autovehiculul dv a fost acordat fara procura unei persoane care a inteles sa il utilizeze in scopuri mai putin legale,daca auto a fost depistat in trafic ,este foarte posibil ca in perioada cercetarii ,dv ca proprietar sa va fie restrictionat dreptul de a-l mai putea fi utiliza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta drept penal - confiscarea unui bun mobil Tirlea Andrei Tirlea Andrei Doi cetateni merg impreuna la vanatoare de caprior intr-o padure din apropierea locuintei. Acestia nu detin autorizatie la caprior. Pentru a ajunge in ... (vezi toată discuția)
Pot circula in romania cu un autoturism inmatriculat in bulgaria? n.enache n.enache Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Sunt posesorul unui autoturism inmatriculat in bulgaria pe numele unui cetatean bulgar.Eu am inputernicire de ... (vezi toată discuția)
Automobil ale2012 ale2012 daca nu sunt proprietar de autoturism si nu vreau sa trec in alta tara pot sa conduc autoturismul care este inmatriculat si cu acte in regula? (vezi toată discuția)