avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... automobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

automobil

daca nu sunt proprietar de autoturism si nu vreau sa trec in alta tara pot sa conduc autoturismul care este inmatriculat si cu acte in regula?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:15, 8 Iulie 2014
In tara,dispozitia in vigoare prevede ca utilizatorul autovehiculului sa detina procura din partea proprietarului de drept al bunului mobil
Ce dispozitie prevede asta? Adica sa iau procura sa conduc masina sot/frate/mama etc?


In situatia in care intentionati sa utiizati pentru o perioada mai lunga de timp un bun mobil - care nu este proprietatea dv,pentru a evita situatii neplacute in trafic,este de preferat sa detineti procura din partea proprietarului autovehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar autoturism gaba2adrian gaba2adrian Am primit cadou un autoturism inmatriculat la Piatra-Neamt unde locuieste tatal meu. Eu locuiesc in Botosani. Pot circula cu autoturismul fara a schimba ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara si sarbatori fericite! Am cumparat un auto de curand,este inmatriculat RO insa pe talon scrie \"inmatriculat fara taxa de poluare conf: SC ... (vezi toată discuția)