avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatia

In cazul unei reclamatii, paratul are dreptul sa afle identitatea reclamantului sau numai daca reclamantul doreste sa se afle? Este vreun text de lege care sa reglementeze acest lucru? Ce efecte poate avea reclamatia? (de exemplu perturbarea linistii publice)
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 10:01, 28 Aprilie 2009
Identitatea reclamantului poate sa fie confidentiala daca acesta solicita. Pentru perturbarea linistii publice se poate aplica un avertisment sau o amenda.
este normal sa stiti cine si sa se faca niste cercetari...astfel oricine ar avea ceva impotriva dvs s-ar putea apuca de plangeri nefondate.

av.m.vasilescu
Deci pana la urmaca paratul are dreptul sa afle din partea cui vine reclamatia sau nu?
Este normal sa stie cine si ce reclama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ce ei sustin ... Lumyna Lumyna Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ce ei sustin ca sunt sesizari nefondate? precizez ca am un vecin care nu respecta programul de odihna al ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii publice simona_iuliana simona_iuliana buna ziua. am un caine lup,care din cand in cand mai latra,urla cand sunt plecata la munca. astazi ma sunat vecinul meu sa-mi spuna ca a venit politia pt ca am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de deasupra. IonutG IonutG Vecinii mei de deasupra de un an jumate se poarta de parca sunt instabili psihic.Ma reclama la politie ca nu pot dormii noaptea de la muzica mea, cand eu ... (vezi toată discuția)