avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ce ei sustin ...

Buna ziua! poate da politia locala amenzi pentru ceea ce ei sustin ca sunt sesizari nefondate? precizez ca am un vecin care nu respecta programul de odihna al locatarilor; politia i-a dat un avertisment si aia a fost, vecinul continua sa ne faca zile fripte in aceeasi maniera. Vecinii au confirmat si ei ca sunt deranjati. Am tot revenit cu sesizari pe acelasi subiect dar nu mi-au mai trimis raspuns, am sunat si la dispeceratul lor ca sa vina sa constate problema in timp real dar n-au mai ajuns. Treaba asta dureaza de mai bine de un an iar deunazi ma trezesc abordata de trei politisti locali care mi-au cerut datele si m-au amenintat ca imi vor da amenda. N-au incheiat proces-verbal in acest sens dar cu siguranta ma voi trezi la posta cu unul facut in lipsa! stiu ca pot contesta in 15 zile, ce sanse am in instanta si ce legi ma ajuta sa-i combat? nu mai zic ca nu s-au legitimat, ca mi-au zis ca n-am alta treaba decat sa-i stresez cu prostii etc. Credeti-ma ca plang scriind comentariul asta, mi-au indus o stare atat de urata ca tremur din toate incheieturile...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:55, 13 Februarie 2022
Nu au nici măcar dreptul să vă spună asemenea lucruri, d-apoi să vă amendeze. Nu veți primi niciun PV.
Dacă se mai întâmplă încercați să vă stăpâniți emoțiile. Spuneți-le că veți merge la șeful lor ca să întrebați dacă e legal ce fac și chiar să mergeți dacă se înfoaie în pene în continuare.

Bineînțeles că îi puteți reclama de-acum dacă doriți, dar bănuiesc că între timp v-ați liniștit.
Multumesc pentru incurajari, aveam nevoie de ele! mi-au cerut datele de identificare pe care le-am si dat, Am banuit ca au nevoie de ele pt procesul verbal de sanctionare. Stiti cat de prost m-am simtit pentru ca toata tevatura asta a avut loc in fata blocului in care locuiesc, sub ochii vecinilor care ma stiu de-o viata. Acum mi s-a dus vestea ca sunt o reclamagioaica si ma astept la repercusiuni din partea celor certati cu legea. Gestul politistilor de a ma certa si intimida in public, cand eu stiu ca e ilegal sa dezvalui identitatea celui care reclama o incalcare a legii, poate avea consecinte dezastruoase asupra vietii mele private.

Emilika40 a scris:

Nu au nici măcar dreptul să vă spună asemenea lucruri, d-apoi să vă amendeze. Nu veți primi niciun PV.
Dacă se mai întâmplă încercați să vă stăpâniți emoțiile. Spuneți-le că veți merge la șeful lor ca să întrebați dacă e legal ce fac și chiar să mergeți dacă se înfoaie în pene în continuare.

Bineînțeles că îi puteți reclama de-acum dacă doriți, dar bănuiesc că între timp v-ați liniștit.

Acum mi s-a dus vestea ca sunt o reclamagioaica

asta nu e un lucru rau, ci rau e ca nu se iau masuri atunci cand cineva, oricine ar fi, incalca legea, acolo e problema.
e rau pt mine deoarece voi fi expusa in fata celor vor dori sa se razbune pe cel care nu-i lasa in pace sa comita infractiuni mai departe, ori imi vor fi atribuite reclamatii pe care nu le-am facut. Cum ramane cu protectia martorilor si afectarea vietii private?

gi-jane2 a scris:

Acum mi s-a dus vestea ca sunt o reclamagioaica

asta nu e un lucru rau, ci rau e ca nu se iau masuri atunci cand cineva, oricine ar fi, incalca legea, acolo e problema.

mergeti si le faceti reclamatie agentilor si insistati cu plangerile pt tulburarea linistii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie pe nedrept pentru tulburarea linistii publice Anonim_00 Anonim_00 Buna ziua, M-am trezit cu doi politisti la usa care mi-au adus la cunostinta ca exista o reclamatie de la un vecin pe adresa mea cum ca as fi tulburat ... (vezi toată discuția)
Problema mare cu vecinii anonimpentrusiguranta anonimpentrusiguranta Buna ziua, M-am mutat recent intr-un bloc unde sunt proprietar si am intalnit cei mai nenorociti vecini, am de a face cu un politist la rutiera la un etaj ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu o persoana reclamanta ommatol ommatol Salut,... Astazi in jurul orei 10:30 am fost intampinat de catre un echipaj de politie prezentandu-mi situatia prin care eu impreuna cu niste prieteni am ... (vezi toată discuția)