avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract de asociere in participatiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract de asociere in participatiune

Buna seara
Am incheiat un contract de asociere in participatiune eu intreprindere individuala cu o persoana fizica autorizata pentru desfasurarea activitatii de pensiune turistica si restaurant,eu participand cu obiectele mobiliare pentru care ne-am inteles sa imi plateasca o suma lunara iar el cu aprovizionarea,desfasurarea activitatii,emitere si incasari facturi din activitatea desfasurata.Pentru neindeplinirea clauzei contractuale mai exact a platii lunare la termenul scris in contract am procedat la rezilierea contractului la executor prin care i sa comunicat rezilierea.Persoana fizica la primirea comunicarii a eliberat imobilul si a plecat.Intrebarea mea este daca prin aceasta procedura la executor contractul este reziliat legal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:17, 18 Martie 2014
Depinde cum aveti contractul redactat.
Acest lucru doar dvs. il puteti cunoaste sau avocatul care l-a redactat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta : reziliere contract si evacuare ContSters102066 ContSters102066 Supun dezbaterii urmatoarea speta: Societatea A incheie un contract de asoc in participatiune cu o Cooperativa pentru 5 ani. Obligatiile Cooperativei ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune zoita.moga zoita.moga Buna ziua, Am o problema cu un contract de asociere in participatiune incheiat in urma cu 2 luni cu o ... (vezi toată discuția)