avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

tata are dreptu de 28 % dintr-o casa cel care are dreptu la 61% investeste 10 euro in ea fara sa ceara permisiunea lui tata ,ce trebuie facut sau poate sa faca investitie si pe partea lui tata
Cel mai recent răspuns: ContSters271857 , utilizator 23:11, 18 Martie 2014
Poate sa faca investitii fara acordul coindivizarilor numai pentru intretinerea bunurilor.
Pentru a face investitii pe partea lui de mostenire trebuie sa ceara iesirea din indiviziune pentru a se cunoaste ,in concret, partea ce ii revine din bunul mostenit.
de unde stiu daca a cerut iesirea din indiviziune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare rddox rddox Exista un text de lege care interzice vanzarea unei cote parte dintr-un imobil aflat in proprietatea a 3 persoane ( frati) , inainte de a initia un proces de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire july_a34 july_a34 am o nelamurire si v-as ruga daca puteti sa ma lamuriti. bunicul meu a murit in '92 si s-a facut succesiunea intre tata,matusa si bunica. anul trecut bunica ... (vezi toată discuția)
Cota parte succesiune sucudragos sucudragos buna seara.Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare in legatura cu un teren agricol si terenul intravilan pe care este construita casa.Se dezbate succesiunea ... (vezi toată discuția)