avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract vanzare cumparare apartament

am facut un antecontract de vanzare cumparare cu o societate imobiliara pt un ap in constructie pe care l-am platit integral de 3 ani si nu a fost inca finalizat, am fost informata ca societatea e sub sechesctru de la finante si risc de faliment.ce pot sa fac ca sa recuperez suma platita au trecut 3 ani de asteptare si nici penalitati si nici bani sau ap.am inteles ca alti 2 cumparatori au facut cauza si nu stiu e ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:38, 19 Martie 2014
Este incredibil cum dupa atatia ani de tepe imobiliare, inca mai sunt oameni care platesc in avans fara sa stie pe ce dau banii. Incredibil. Dar, ma rog ... deci daca firma intra in faliment, aveti posibilitatea sa va inscrieti la masa credala si in urma valorificari activelor firmei, o sa va recuperati banii, deci urmariti indeaproape evolutia firmei ca sa nu ratati inscriere la masa credala. Sau puteti introduce actiune in instanta, iar daca frma este in faliment, automat dosarul dvs. ca fi conexat cu cel de faliment. Indiferent cum ar fi trebuie sa vorbiti cu lichidatorul firmei imobiliare in insolventa (si cu un avocat). Macar antecontractul este facut la notar? Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clienti insolvabili madalina30 madalina30 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o problema .Am un client restant (de peste 270 zile) cu o suma destul de mare si de la care nu mai am cum sa-mi recuperez ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare dezvoltator imobiliar ! stelutaalistar stelutaalistar Am incheiat cu un dezvoltator imobiliar un antecontract de vanzare-cumparare acum un an de zile pentru un apartament. Am platit atunci intregul pret si s-a ... (vezi toată discuția)
Salarii nerecuperate altgigel altgigel Buna ziua, De circa doi ani de zile sunt inscris la masa credala a unei firme care a intrat in insolventa ,cu cateva salarii restante.Este posibil ca dupa ... (vezi toată discuția)