avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înscris declarat nul. Ce pot sa fac cu hotãrârea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Înscris declarat nul. Ce pot sa fac cu hotãrârea pronuntata in baza acestuia?

Daca o sentinta definitiva si irevocabila , s-a dat in baza unui inscris declarat nul,ce cale de revizuire se poate face,intrucat eu nu am gasit nimic referitor la acte nule ci doar la cele declarate in fals.....va multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 10:55, 19 Martie 2014
fiti un pic mai explicit va rog
am o sentinta ramasa definitiva si irevocabila,dar ulterior am obtinut anularea unui inscris pentru fraudarea legii,dar acel inscris declarat nul a stat la baza sentintei ramase definitive si irevocabile.nu mai am nicio cale de atac....ce pot face?
prin mai explicit, ideea era sa spuneti : ce fel de contract era si actiunea ce obiect avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este calea de revizuire? stefan2014 stefan2014 Dupa ramanerea irevocabila a unei decizii in contencios administrativ,in cadrul unei alte actiuni in civil se declara nula declaratia martorului principal,care ... (vezi toată discuția)
Revizuire art. 322 pct. 4 stefan2014 stefan2014 imi puteti explica ce fel de revizuire in civil se poate face,stiind faptul ca sintagma prev de art.322 pct 4,privind revizuirea unui inscris declarat fals,se ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificare inregistrare in cf (reloaded) legalmgm legalmgm O speta in acelasi domeniu al inregistrarilor in CF: In anul 1999, in contradictoriu numai cu PMB, persoana X solicita si obtine o hotarare (ulterior ramasa ... (vezi toată discuția)