avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere 65 1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere 65 1

am un salariat care este in preaviz de 20 zile,urmand sa i se desfaca cu art 65 1. Inainte de Paste, conducerea ne-a pus pe toti sa ne facem cerere de concediu de odihna de 5 zile. Cum tb sa procedez in cazul salariatului aflat in preaviz?In mod normal preavizul expira in 12 mai
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 09:53, 27 Aprilie 2009
In perioada preavizului contractul de munca isi produce toate efectele, drept urmare se poate lua si concediu de odihna in intervalul preavizului.
. Acest concediu de odihna nu suspenda CIM-ul si preavizul , cum s-ar intampla de exemplu, in cazul concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul si concediul de odihna livio27 livio27 Buna seara. Am si eu nevoie de un mic ajutor. Am cautat si nu gasesc ceva concret cu privire la legatura dintre concediul de odihna si preaviz. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Efectuare co in timpul preavizului alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb daca in cazul incetarii CIM cu art. 65 alin 1(desfiintare post pe motiv de restangere a activitatii firmei), in timpul ... (vezi toată discuția)
Cate ore se lucreaza in preavizul de demisie? Claudiagh Claudiagh Buna ziua, Am si eu o rugaminte: am inteles ca in codul muncii se regaseste un articol in care scrie ca in timpul preavizului de demisie angajatul are ... (vezi toată discuția)