avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua!
Am un credit ipotecar.A fost declarata scadenta anticipata.Am primit somatia de la executor.Am facut contestatie la executare.In aceasta situatie,mai trebuie sa achit ratele la banca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: florynh , utilizator 09:43, 20 Martie 2014
Buna ziua,

Depinde daca pierdeti sau castigati... Daca veti castiga.. e bine .. dar daca pierdeti oricum trebuie sa platiti. Vorbiti cu executorul.

Succes,
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
Dana Fatol, Avocat
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadenta anticipata florynh florynh Buna ziua! Am un credit ipotecar.Am castigat in instanta anularea si restituirea comisionului de risc. Avand in vedere ca aveam restante,am solicitat bancii ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar caradis caradis Va rog sa imi da-ti un sfat. Am un credit la banca cu ip[oteca. Am intarziat cu plata vreo 3 luni dar am revenit si am platit. Azi m-am trezit cu un telefon de ... (vezi toată discuția)
Executare silită a unui credit bancpost, la care prin fals în acte apar ca garant. nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția, vă rog din suflet să mă ajutați! danisorella danisorella Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul ... (vezi toată discuția)