Buna ziua! La noul meu loc de munca am avut nevoie de decizia de terminare a contracului de la ultimul loc de munca , asa ca m-am dus la fostul meu sef, i-am explicat, si mi-a zis ca imi da aceasta decizie doar daca semnez un angajament de plata , ca in timpul lucrat la el , am adus pagube firmei , si sa platesc 1000 de ron, fiind stresat si presat de timp , am semnat acel angajament de plata, intelegandu-ma cu el sa platesc in mai multe rate, iar el la prima rata mi-a trecut achitat pe copia lui de angajament , da nu trebuia sa imi dea o chitanta? cum pot justifica ca nu mai trebuie sa platesc prima rata? si daca ma sustrag de la plata celorlalte rate ce mi se poate intampla ? Aceea decizie nu trebuia sa mio dea benevol , fara acest angajament de plata? Mentionez ca in perioada in care am lucrat la el nu am incasat niciun salar, am avut un contract pe 3 luni, cu jumatate de norma , dar lucram si cate 10 ore pe zii , iar dupa terminarea contractului , nu am semnat nici o prelungire, si am continuat sa mai lucrez inca o luna si ceva, fara sa mi se ofere un contract sau ceva de genu . Multumesc frumos
Nu trebuia sa semnati acel angajament de plata. Trebuia doar sa faceti o cerere in scris prin care ii solicitati angajatorului sa va eliberez un exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.
Daca refuza eliberarea acesteia, atunci puteati sa sesizati ITM-ul.
Potrivit art.8 alin.3 lit.a si b din HG nr.500/2011, coroborat cu art.34 alin.5 C.mun., la solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia: a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;
b) copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.
Refuzul angajatorului de a elibera copii dupa documentele prevazute la art. 8 alin. (3), solicitate de catre salariat constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 300 lei la 1.000 lei de catre ITM.