avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acuzatii nefondate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acuzatii nefondate

Buna ziua,

Am o problema cu un vecin care ne cauta mereu "nod in papura".
Dupa diverse motive pentru care a cautat cearta si scandal, azi dimineata a venit la usa noastra cu motiv ca, sotul meu i-ar fi zgariat masina cu o cheie. Motivul pentru care sotul meu ar fi facut acest lucru e acela ca, aseara cand am ajuns acasa a facut mai multe manevre sa parcheze masina si ca s-ar fi suparat ca masina vecinului l-a incomodat.
Noi suntem oameni pasnici si nici macar nu ne place cearta si scandalul. Vecinul a spus ca va chema politia, iar noi i-am spus o faca, dar intrebarea mea este : va putea politia sa demonstreze ca noi nu avem nimic de a face cu acea zgarietura ? cum vom putea sa demonstram ca suntem nevinovati ? ca de nu ... zile bune cu el nu vom mai avea ..:(:(

Va multumesc anticipat,
Simona
Multumesc tuturor pentru raspuns.
Cred ca apele s-au linistit.. deocamdata. Se pare ca, cei din Politie nu au luat in seama plangerea vecinului nostru.
Apropo .. am observat ca masina noastra este lovita pe aceeasi parte ca si a lui.
Sa fie razbunare ?? sau cel care a zgariat masina dansului a lovit-o si pe a noastra.. ? ma rog .. noi avem full casco .. si apoi nu mai vrem alt scandal.
Va doresc tuturor numai bine si vecini buni :D
Raporturile de buna vecinatate ar trebui respectate , insa nu intotdeauna se intampla acest lucru .Deseori reclamatiilor nefondate nu li se dau curs de catre agentii de politie.

E un fapt imbucurator ca acest diferend s-a stins ! Succes pe viitor ....si multa liniste.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgaritura superficiala la masina - autorizatie de reparatie obligatorie? ... mmem mmem Buna, Am o zgarietura superficiala pe bara masinii. Cred ca iese la polis, nu e nevoie de vopsit neaparat. Legal, exista o limita de timp in care pot ... (vezi toată discuția)
Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la politie pentru zgariat masina Anca22 Anca22 Buna ziua Am avut doua incidente (pe primul il uitasem complet daca nu mi se reamintea la intamplarea celui de-al doilea ) cu un ins ce locuieste intr-un ... (vezi toată discuția)