avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie Intre un Roman si o Moldoveanca [Republica ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie Intre un Roman si o Moldoveanca [Republica Moldova]

Deci toata "aventura" incepe asa,vreau sa ma casatoresc mica problema sa zic asa este ca eu sunt Roman si ea Moldoveanca,vrem sa ne casatorim in Republica Moldova.Vreau sa stiu eu ca cetatean Roman de ce documente am nevoie si cam cat dureaza.Nu am prea mult timp la dispozitie sa zic asa ar fi vorba de vro 3 saptamani. P.S Va salut cu Respect.
Cel mai recent răspuns: traff , utilizator 10:56, 20 Martie 2014
In situatia asta se aplica legislatia R. Moldova (a tarii in care se efectueaza casatoria) . Intrebati pe site moldovean sau la ambasada .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)