Buna. Eu locuiesc in Viena, tocmai ce mi-a expirat pasaportul iar buletinul l-am pierdut de ceva vreme iar singurul act pe care il mai am este certificatul de nastere, nu am posibilitatea financiara momentan sa plec in tara pentru a-mi reface buletinul.
As dori sa stiu care sunt riscurile la care ma expun in momentul in care ma opreste politia pe strada si imi cere un act de identitate, ma va ajuta cu ceva certificatul de nastere?
Certificatul de nastere nu va ajuta pentru ca nu e act cu poza. Nici in Romania nu v-ati putea legitima cu el, nu e act de identitate ci de stare civila.
Nu stiu ce s-ar putea intamla daca sunteti legitimat insa nu poate fi mare lucru. Sunteti in interiorul Uniunii si avem consulat, sunati la ei daca se intampla sa aveti astfel de probleme. Bine ca mai aveti pasaportul. Aveti grija de el, chiar si asa expirat e mai bun decat certificatul de nastere :)
Buletin expirat
mariogabi
am o mica problema va rog sa ma ajutati,am buletinul si passaportul expirat,locuesc in grecia cu familiea de mai bine de 15 ani.problema este ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)