avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act. in constatare-hotarare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act. in constatare-hotarare

am avut un proces pe o actiune in constatere iar luna trecuta pe 27 martie s-a dat hotararea privind actinuea iar eu inca nu am primit nici o hartie, exemplar din aceasta hotarare. are cineva idee care este procedura pentru a intra in posesia hotararii sau in cat timp de la pronuntare mi se trimite acasa ?
stima!
Cel mai recent răspuns: Denighisa , utilizator 12:48, 4 Mai 2009
Procedural trebuie sa dureze 30 de zile.
Practic poate dura 2 - 3 luni.
Ar trebui sa fiti sigur insa ca ati dat o adresa corecta instantei.
Pentru orice eventualitate puteti merge la sediul instantei, la arhiva, si sa intrebati daca a fost redactata hotararea in dosarul dvs.
Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum a decurs actiunea dvs de constatare, pt ca ma intereseaza si pe mine deoarece si eu sunt implicata tot intr-o asemenea actiune,instanta nu ne-a dat niciun castig de cauza si din aceasta cauza ma intereseaza sa aflu mai multe detalii.va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea deciziei de divort cristyfurisi cristyfurisi Buna ziua, As dori sa aflu cum pot intra in posesia deciziei de divort. Sentinta de divort a fost pronuntata in data de 4 martie 2011, iar eu nu am intrat ... (vezi toată discuția)
Expediere hotarare judcatoreasca cristiana2010 cristiana2010 care este termenul maxim, de la data pronuntarii in instanta, in care Tribunalul poate expedia prin posta partilor implicate in proces o hotarare ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare? ContSters188591 ContSters188591 an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si ... (vezi toată discuția)