avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,
Am un venit de 370 lei brut pe cartea de munca,ce suma ar trebui sa platesc pensia alimentara?Mentionez ca mai am si alt venit din prestarii servicii.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Dorinageorge , utilizator 09:49, 20 Martie 2014
Daca aveti un singur copil, veti plati 1/4 din veniturile dvs nete lunare. Va puteti intelege cu mama asupra unei sume ca sa nu mai aduceti adeverinte de venit.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara valysandu77 valysandu77 Buna seara , am si eu o intrebare in legatura cu pensia alimentara , am plecat din tara ,respectiv Germania ,intentionez sa ma fac P.F.A si ar dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara eugenia36 eugenia36 Buna ziua, Am o intrebare legata de pensia alimentara.Sotul meu plateste o pensie alimentara in valoare de 150 lei la un salariu de 550 lei.De doua saptamini ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara! vasilache-florinache vasilache-florinache Buna ziua! Cu mai mult de sapte ani in urma, in urma divortului am obtinut custodia copiilor...o fata si un baiat. S-a stabilit prin hotararea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)