avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil...

Buna ziua....
dacă sunt în concediu de creștere copil pana la 2 ani pot sa-mi deschid o firma și sa fiu administrator?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:48, 20 Martie 2014
1. Puteti fi asociat la firma (chiar si asociat unic).

2. Dar nu puteti fi administrator remunerat (indeferent ca este vorba de salariu sau indemnizatie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani mihaeladragoman mihaeladragoman Buna ziua, sunt in concediu de maternitate de 11 luni, pana cand fetita va implini 2 ani.De curand am devenit administratorul unei firme de transport rutier. ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil Mariii Mariii Am o societate in care sunt si administrator (singur) si asociat unic. Societatea nu are angajati. Administratorul nu este remunerat de catre societate, nu ... (vezi toată discuția)
Asociat srl - indemnizatie crestere copil crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am o mare rugaminte sper sa ma puteti ajuta....Doresc sa imi deschid un SRL - cu asociat unic sau un SRL in care vom fi 2 asociati - dar ... (vezi toată discuția)