avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Folosire casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Folosire casa de marcat

Buna ziua, mi-am facut un PFA pe cod caen 9602 si urmatoare etapa este sa-mi cumpar o casa de marcat portabila . Ce fel ar trebui sa fie avand in vedere ca urmeaza sa se schimbe legea caselor de marcat ? NU vreau sa trebuiasca sa cumpar alta peste cateva luni . Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
nikko2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:00, 20 Martie 2014
Nu a aparut inca nicio modificare a legii caselor de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii si documente necesare pentru pfa - frizer razviko razviko Buna ziua, As dori cateva informatii despre urmatorul caz daca se poate. Am un prieten, el a infiintat un PFA cod caen 9602 - \"Coafura si alte activitati de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat este obligatorie sau nu? Patriciacio2 Patriciacio2 Casa de marcat este obligatorie sau nu? Vreau sa îmi fac PFA cod CAEN 9602 cu activitate la terți,activitatea poate fi una săptămânală lunara etc deci nu ... (vezi toată discuția)
Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis pfa( 9602 -servicii ... Anna3004 Anna3004 Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis PFA( 9602 -servicii înfrumusețare) si momentan lucrez in colaborare cu un salon. In viitorul apropiat as vrea sa ... (vezi toată discuția)