avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen plata indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen plata indemnizatie crestere copil

Buna ziua!

Am citit pe site-ul DGASPC ca termenul de plata reprezentand indemnizatia de crestere copil poate dura doua, chiar doua luni si jumatate.
Exista vreo posibilitate de a obtine acesti bani mai repede?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 20 Martie 2014
Salut,
Sunt in concediu crestere copil si consider ca iti pot raspunde:
In momentul finalizarii dosarului se emite o decizie care trebuie sa ajunga in posesia ta,decizie care tine loc de adeverinta de salariat, in care este scris si termenul de plata a indemnizatiei lunare.
Succes
Mersi frumos!
Nu aveti cum sa obtimeti mai repede acesti bani, cam atat dureaza 2-3 luni. Dar veti primi banii retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului Mr. Eugen Mr. Eugen Am incercat azi sa depun dosarul pt. indemnizatia de crestere a copilului. Raspunsul a fost \"Ati venit prea devreme, odata ce mama termina concediul de ... (vezi toată discuția)
Daca depun dosarul pt indemnizatie copil, pot sa-i mai dau in judecata ca nu mi-a platit prenatalul si postnatalul? alinadaca alinadaca Buna ziua, Am lucrat la o firma care dupa ce am intrat in concediu prenatal nu mai mi-a dat banii (care dupa care stiu ii recupereaza de la stat); vreau sa-i ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt. cresterea copilului pana la 2 ani catalinapri catalinapri Buna ziua, Va scriu cu speranta ca imi veti putea da un raspuns; sunt cam disperata de problema mea. Am intrebat pe toata lumea in stanga si in dreapta cum ... (vezi toată discuția)