avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii Prima Casa

Buna ziua,

As dori sa achizitionez un apartament la casa cu curte comuna prin creditul Prima Casa. Problema este ca atunci cand proprietarul a cumparat casa aceasta avea toaleta in curte si el a facut baia in casa,dar fara proiect. Alta problema este ca aceasta casa a fost cumparata cu legea 112 in 1997. Sunt acestea doua probleme motive ca banca sa nu imi acorde creditul? eu am fost la cateva banci si parerile sunt impartite,nu am primit un raspuns concret.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:50, 21 Martie 2014
De la banca primiti raspuns concret abia dupa ce lasati actele si dosar si comision xde analiza... pana atunci e doar un dat cu parerea.
Da, dupa mine casa ar trebui sa fie ca in proiect. Totusi, cum banca nu vine acolo, consultati un expert imobiliar al bancii pentru detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de intretinere pe apartament luat in rate Elena789 Elena789 Buna ziua, Ma numesc Elena. Sunt casatorită de 2 ani si as dori sa iau cu sotul apartament in rate.Bancile ne-au cerut venituri mai mari pentru credit, ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara. ridichie ridichie Buna ziua.Am si eu o problema cu o agentie imobiliara si nu stiu cum sa procedez. Am semnat un contract cu o agentie,contract care ma obliga sa platesc un ... (vezi toată discuția)