avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intocmire CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intocmire CIM

Buna seara!
1.Spuneti-mi si mie, va rog exista cumva o ordine exacta a asezarii actelor in dosarul de personal?
2. Cererile de angajare trebuie inregistrate intr-un dosar special sau in cel de intrari-iesiri?Dar fisele de post trebuie sa aiba obligatoriu numere de inregistrare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 21 Martie 2014
Da, prin personal specializat de HR (resurse umane), functie de specificul activitatii angajatorului si de fisa postului, dosarul fiecarui angajat trebuie sa fie intocmit si sa aiba un continut ordonat cronologic si logic in conformitate cu prevederile legale.
Inregistrarile se pot face prin REGISTRATURA, ori asa cum hotaraste angajatorul, in conditiile legii, iar fisele de post pot fi nominale (eventual inregistrate) si pot contine numarul de MARCA atribuit conform cu specificatiile angajatorului in circumstantele legiuitorului.
1.Spuneti-mi si mie, va rog exista cumva o ordine exacta a asezarii actelor in dosarul de personal?

Vedeti acest articol
Dosarul personal al angajatului - cum il intocmesti corect
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

2. Cererile de angajare trebuie inregistrate intr-un dosar special sau in cel de intrari-iesiri?Dar fisele de post trebuie sa aiba obligatoriu numere de inregistrare?

Cererile de angajare pot fi inregistrate in registrul general de intrari - iesiri documente.
Nu este o regula ca fisele de post sa aiba obligatoriu numar de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar bgeorgeta bgeorgeta cum se dau in consum obiectele de inventar? pe baza bonului de consum? (vezi toată discuția)
Amenda neintocmire registru evidenta metale pretioase sabrer_2006 sabrer_2006 Care ar fi amenda in cazul in care, nu am intocmit registru de evidenta al metalelor pretioase?Mentionez faptul ca, comercializez aceste produse din aur si ... (vezi toată discuția)