avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creante la abonament mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creante la abonament mobil

Am avut abonament la Orange, prin 2012 , dar dupa un timp nu am mai platit.
Acum o luna am primit o notificare de la o firma de recuparare, ca creanta mea de
la orange a fost vanduta, si sa achit creanta cat mai uregent. Mentionez ca am proprietati pe baza contractului de vanzare - cumparare cu (uzulfruct viacer).
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, am auzit ca dupa un timp creanta se prescrie, si ca
firmele de recuperare urmaresc datornici ca dupa intrarea in posesie legala a unor proprietati vor ezecuta silit indiferent de timpul trecut.
Care este procedurine in cauri similare? Dupa expirarea (uzulfruct viacer) din contracrele de proprietati ale mele pot fi ezecutati silit?.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Nmk mk Vfcfsc , Avocat 22:26, 21 Martie 2014

Ar fi bine sa va achitati de datorii si astfel sa stingeti litigiul, ocolind complicatiile nedorite, pentru ca, probabil, pana la prescriere, firma de recuperare va initia procedurile legale de recuperare a acestora si nu mai aveti sanse de eschivare si refuzare in ceea ce priveste sumele pecuniare datorate.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
gi-jane2, moderator
Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la telefon Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Am facut abonament la (editat) in 2007 si din 2010 sa reziliat abonamentul pe motiv de neplata a facturi, din 2010 pana in prezent tot vine adrese de la firma ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Insistențe telefonice pentru plata unei creanțe vechi de 10 ani kons kons Buna ziua..As dori o informatie in privirea neplatii unui contract,abonament la o firma de telefonie mobila si anume orange.Sotul meu,a avut un contract ... (vezi toată discuția)