avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Cum putem obtine creditul pentru
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Cum putem obtine creditul pentru

Sunt proprietarul unui apartament asupra caruia exista un drept de uzufruct.
In conditiile in care apartamentul a fost cumparat inaintea casatoriei, sotia poate aplica pentru "prima casa"?...ea neavand nici un drept asupra nici unui imobil.
Sau tb sa divortam, ca sa poata aplica? ;) B-)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:08, 21 Martie 2014
Poate aplica linistita fara sa divortati pt ca nu are singura sau impreuna cu sotul o alta casa. Casa pe care o aveti e bunul dvs propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi proprietate imobil obtinut inainte de casatorie ionutmcinjau ionutmcinjau Buna seara. Sunt tanar, am 23 ani, recent am achizitionat un apartament pe numele meu cu surse provenite astfel ( 80% donatie parinti + 20% surse proprii-job). ... (vezi toată discuția)
Partaj theia theia Buna ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti.Sunt proprietara unui apartament si as vrea sa ma casatoresc.Dar imi este teama sa nu ajung iar la un divort si apoi ... (vezi toată discuția)
Apartament dinainte de casatorie alex1956ww alex1956ww Situatia este urmatoarea. Sotia are cumparat de dinainte de casatorie un apartament prin programul prima casa. Dupa ne-am casatorit si acum eu pot sa achit ... (vezi toată discuția)