avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnatura in locul altcuiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnatura in locul altcuiva

daca cineva semneaza in locul sefului care nu este in tara , ce risca?
Cel mai recent răspuns: simocris1 , utilizator 13:46, 21 Martie 2014
Dacă a fost împuternicit de șef, nu riscă nimic. Altfel, semnătura sa nu este valabilă pe acel documentși ar putea atrage răspunderea sa, chiar și de ordin penal, săvârșind un fals în acte sub semnătură privată.
seful meu este strain , iar economistul semneaza , fara imputernicire, cu semnatura seful meu cand nu este in tara dar si cand este in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Semnare contract de catre altcineva lookster123 lookster123 Buna ziua, in cazul in care o persoana care trebuie sa semneze un contract de exemplu pentru energie electrica sau prelungirea contractului nu se afla in tara, ... (vezi toată discuția)
Act aditional cmi adamcristina adamcristina ce se intampla daca angajatorul falsifica semnatura angajatului(semneaza in locul angajatului fara acordul acestuia)? (vezi toată discuția)