Buna ziua. Numele meu este Denisa si am si eu un caz de rezolvat. In urma cu un an de zile am incheiat o asigurare R.C.A unui client, iar acesta la 2 zile a avut dauna. Aceasta dauna a fost platita de catre agentia de asigurare la care eu eram agenta, iar acum, dupa un an de zile, am primit o instiintare in care acea dauna va trebuii suportata de catre mine. Mentionez ca polita R.C.A a fost depusa in conditii legale, la termen. Ce este de facut in cazul acesta?
Va multumesc si va rog frumos sa imi dati un sfat.
Sincer,aflu atat de multe despre asigurari,incat raman fara cuvinte(aproape).
Daca ati fost agent de asigurare,ar fi trebuit sa luati acel borderou si sa depuneti banii la caserie.Nu era responsabilitatea dumneavoastra?
Daca este asa cum spuneti,pe acolo exista probleme serioase:inspectorii se dau drept agenti,agentii nu sunt agenti...responsabilul cu gestiunea se distreaza si da oricui polite pe gestiunea altuia...
De cand scriu aici,am incercat sa am o anumita atitudine,de respect.
Nu pot sa fiu decat dezamagita sa aud ca in asigurari exista o "veselie" generala.Cred ca ne ajungea"veselia"crizei.
Daca este asa cum spuneti,nu aveti nici o problema.Ce a facut inspectorul se incadreaza la infractiune,nu ramane decat sa va demonstrati nevinovatia.
@denisa21,
Ce relatati dv. este incriminant atat pt. propria persoana , cat si pentru inspector.Aveti posibilitatea sa va dovediti nevinovatia printr-o plangere adresata CFI sau Of.Jur ale firmei, desi cam seamana a razbunare (cum veti justifica ca v-ati complacut in "falsurile" anterioare incidentului facute de inspector in favoarea dv.?
In privinta "legalitatii" politei, ati putea avea o surpriza neplacuta daca polita a fost intocmita dupa data de 07.07.2008, cand valabilitatea politei incepe dupa 48 ore de la emitere si nu numai 24 cum ati specificat!
Pe de alta parte, D-na Erdei are perfecta dreptate: cum puteti spune ca arti predat documentele "la timp".Nu ati primit chitanta cu data depunerii banilor in ziua de vineri?Ce interes avea inspectorul sa se substituie?Primea o parte din comision?Ar mai fi si alte motive dar ma opresc aici:secret:
Excursie ratata
cucu_bau
Buna seara, am si eu o intrebare, X isi cumpara bilete in luna februarie pentru a merge in vacanta in luna iunie. In luna mai sufera o operatie (ernie de ... (vezi toată discuția)