avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

buna ziua! spuneti-mi va rog.. odata cu depunerea declaratiei 010 de de inregistrare fiscala la administratia financiara mai trebuiesc depuse si alte documente? care? - este vorba de un SRL platitor de impozit pe venit si platitor de tva
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:07, 28 Aprilie 2009
Depinde ce doriti sa inregistrati in vectorul fiscal.Daca doriti sa inregistrati contributii pentru salarii, va trebuie copie a contractului de munca vizat de ITM.Pentru trecerea de la declararea lunar a tva-ului la trimestu va trebuie o balanta la 31.12.2008, dar asta mai depinde si de administratie, nu toate cer asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii decembrie 2009 carmen10 carmen10 Ce declaratii se depun in decembrie, pentru un srl ? (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Certificat de identificare fiscala vornicu lumi vornicu lumi Cristos a Inviat! Va rog sa-mi spuneti,dupa ce am otinut de la ONRC certificatul de inregistrare ce acte trebuie sa mai depun si unde,pentru un SRL nou ... (vezi toată discuția)