avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

o banca ma executa silit...sant la a doua licitatie de fapt a avut loc acum 7 zile... imobilul a fost scos la 64.000 ron dar au fost 2 pers la licitatie care au oferit...una 57500...a doua 55.000 ron....acum 2 zile am primit instiintarea de la banca si deoarece nu sa atins suma ceruta de banca ...banca a cerut suspendarea licitatiei...urmand a se stabili un nou termen de vanzare la cererea bancii...
Intrebarea e...la ce sa ma astept din partea bancii in perioada urmatoare...
Cel mai recent răspuns: Maricel09 , utilizator 14:37, 22 Martie 2014
Daca nu a cumparat nimeni e posibil sa nu aveti probleme.
Doar sa nu vrea banca sa ia imobilul in contul creantei sale dar daca nu le convine imobilul nu se vor implica in asa ceva.
creanta e mare....cu penalitati cu tot se ridica la circa....300.000 ron...3 miliarde...eu am incercat inainte de executare sa le ofer o suma de ...150 euro pe luna ...timp de 25 ani lasand in urma toate hotiile facute de ei..achitand aproape 125.000 ron doar dobanzi in 3 ani...la un credit de 175.000 ron...ei acum oricum nu scot nimic...executorul are de luat circa 20.000ron...la intretinere sant circa 20.000 ron de achitat...mai sant alte datorii catre alta banca...pe care i-am indreptat catre executor...10.000 ron...deci banca daca vinde apartamentul cu 60.000 ron ...mai ramane doar cu maxim...10.000 ron iar ei au de recuperat 300.000 ron deci...incerc sa am grija ..sa imi protejez familia...sa stau linistit in apartament in continuare...sau sa imi caut altceva cu chirie sa nu ma trezesc cu cine stie cine la usa....
Stati linistit pana se vinde, ce sens are sa platiti chirie de acum ? Oricum veti ramane apoi dator pt diferenta.
deci a inteleg ca pana nu se vinde ...pot locui acolo fara nici o problema....
Da, pana se vinde puteti ramane sa locuiti acolo insa e bine sa va orientati si sa va cautati orientativ ceva pentru viitor.
Si dupa ce se vinde ati mai putea sa stati o vreme doar ca lucrurile ar deveni mai complicate si ar trebui sa contestati in instanta...
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil prin executor bancar mormelvio mormelvio Buna tuturor. Am si eu o intrebare cu privire la adjudecarea unui imobil la o licitatie facuta de o banca prin executorul propriu bancar. Imobilul a fost ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)