avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

o banca ma executa silit...sant la a doua licitatie de fapt a avut loc acum 7 zile... imobilul a fost scos la 64.000 ron dar au fost 2 pers la licitatie care au oferit...una 57500...a doua 55.000 ron....acum 2 zile am primit instiintarea de la banca si deoarece nu sa atins suma ceruta de banca ...banca a cerut suspendarea licitatiei...urmand a se stabili un nou termen de vanzare la cererea bancii...
Intrebarea e...la ce sa ma astept din partea bancii in perioada urmatoare...
Cel mai recent răspuns: Maricel09 , utilizator 14:37, 22 Martie 2014
multumesc frumos o zi buna va doresc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil prin executor bancar mormelvio mormelvio Buna tuturor. Am si eu o intrebare cu privire la adjudecarea unui imobil la o licitatie facuta de o banca prin executorul propriu bancar. Imobilul a fost ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)