avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri aferente pentru imobile si constructii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri aferente pentru imobile si constructii preluate in mode abuziv

Buna ziua! In urma unei dispozitii de la Primarie,tatal meu i-a fost restituit: citez din dispozitie:
Art 1. Se restituie in antura, pe vechiul amplasament,notificatorului...(.......) suprafata de teren aferenta.
Art 2. Se propune acordarea de despagubiri in conditiile prevederilor speciale privind regimul stabilirii si platii despagubirilor aferente pentru imobilele preluate in mod abuziv notificatorului..(...) pentru constructiile aferente imobilului situat la adresa...(...). Pana aici totul e ok. problema este ca nu am vazut nimic din ce scrie la art. 2.
Intrebarea este: cum putem intra in posesia despagubirilor?
unde trebuie sa ne interesam?
Multumesc Anticipat
Nu stim despre ce despagubiri vorbim. Acordate ca ce, pentru ce?
pentru casa care a fost pe terenul luat in mod abuziv..si care a fost demolata.daca vreti va pot face o poza la Dispozitia Primarului....si vedeti mai concret
Va interesati la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire teren ? oanaportar oanaportar Tatal meu si matusa, mostenitori ai bunicului s-au judecat ANI DE ZILE ( 1991-2007) cu Comisiile de Fond Funciar pt. a li se reconstitui dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 flaviusnet flaviusnet rezumand o revendicare facuta pe baza legii 10, actiune inceputa in urma refuzului primariei de a raspunde favorab il la pretentiile tatalui meu: imobil ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea caselor cu legea 10 coze coze Cu legea 10 am retrocedat terenul pe care am avut construita casa, dar cand am facut cererea am facut ptr retrocedare teren si contravaloare ptr imobil dar am ... (vezi toată discuția)