avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Precizari comisia de expertiza bolnav leucemie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Precizari comisia de expertiza bolnav leucemie

Buna seara,ma numesc sava cristi si va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema.Tatal meu a fost diacnosticat cu leucemie limfocitara cronica uramand astfel tratamentu tim de un an..astfel in anul 2011 a sfarsit tratamentul si a fost trimis acasa..problema este ca in fiecare an este chemat la comisie pentru stabilirea pensiei...ceea ce nu mi-se pare corect deoarece merge la control o-data la 3 luni pt a vedea evolutia celulelor....dar de anul acesta a fost anuntat ca o sa ramana fara pensie deoarece nu mai prezinta starea pe care o avea in timpul boli.
Se poate face ceva in privinta aceasta?adica pentru continuarea pensiei?

Cel mai recent răspuns: cristi93 , utilizator 10:12, 22 Martie 2014
Pai care este starea de sanatate a tatalui? Ce atesta actele medicale ?
starea de sanatate este buna..dar nu are voie in soare,efort fizic...actele medicale atesta ca a avut leucemie si ca a urmat tratamentul si ii cere sa mearga o data la 3 luni la control pt a obeserva daca revine boala.in schimb cei din comisie sustin ca daca este sanatos si poate muncii nu o sa mai rimeasca pensie...cee-ia ce il duce la statul in soara si efort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu o solicitare de pensionare cu seria k 130/11.01.2016din spania georgecristiannavargeac georgecristiannavargeac Buna ziua, ma numesc George Cristian Navargeac si va rog daca pute-ti sa ma ajuta-ti. Locuiesc in Spania unde am si rezidenta, de 13 ani fiind plecat, prin ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Daca la un control chestionar psihologic pentru angajare in educatia ... alexandrubt13 alexandrubt13 daca la un control chestionar psihologic pentru angajare in educatia copiilor ti se cere intai o declaratie pe propria raspundere ca nu iei tratament pentru ... (vezi toată discuția)