Dupa aproape 6 luni situatia sta cam asa:
- din 3 capete de cerere mi-au fost anulate 2 (pe motiv de netimbrare)
- am ramas cu capatul de cerere care priveste anularea PV
- dosarul a ajuns la Tribunalul Bucuresti (pentru ca Judecatoria Sect 6 a conchis ca nu e competenta sa judece cauza...)
- la Tribunalul Bucuresti a fost o singura infatisare la care nu m-am putut prezenta (fiind plecata din tara) dar care am cerut sa se judece in lipsa.
Pol. Sect. 6 a ridicat exceptia lipsei procedurii prealabile pe care Instanta a admis-o si deci mi-a respins actiunea "ca inadmisibila pentru lipsa plangerii prealabile".
Azi/maine trebuie sa depun Recurs si am marea rugaminte sa ma ajutati cu 3 aspecte:
1. care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplinesc pentru recurs: timbrare, alte chestii?
2. un model de recurs
3. Motivarea recursului: din ce m-am documentat, argumentul ar putea fi:
Neîndeplinirea procedurii prealabile nu poate fi invocată decât de către pârât prin întâmpinare, sub sancţiunea decăderii."
[ link extern ]
Si intr-adevar Pol. Sect. 6 nu a ridicat aceasta exceptie in Intampinare.
Puteti va rog sa imi spuneti daca este un argument valid? As putea sa aduc si alte argumente?
Multumesc mult!!
PS. Tin sa mentionez ca inainte sa fac contestatia la Judecatorie, am sunat la Pol. Sect.6 si am vorbit cu Departamentul Juridic pentru ca auzisem ca trebuie sa fac o cerere de contestatie direct la ei. si mi-a spus ca nu mai este nevoie sa fac nimic la ei, direct la Judecatorie......