avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii

la fosta firma la care am lucrat nu am primit salariile pe ultimele 6 luni.Am facut sesizare la ITM si am primit raspuns favorabil ca intr-adevar nu se poate face dovada primirii salariilor.Urmatorul pas a fost la mediator unde patronul(administrator)nu a venit si acum vreau sa-l dau in judecata.Intrebarea este daca se merita avand in vedere ca firma s-a inchis e posibil sa declare falimentul si nu a produs nimic timp de un an .Mi s-a spus ca voi castiga procesul sigur dar cum sa fac sa intru in posesia banilor,pot sa trag la raspundere administratorul sau numai firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:14, 22 Martie 2014
Pentru a intra in posesia banilor , se va pune in executare hotararea judecatoreasca pe care o veti obtine in urma litigiului promovat.

Forme ale raspunderii administratorilor societatilor comerciale
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic concediu de maternitate stanciu mariana stanciu mariana Revin la dv in cotinuarea acestui subiect dupa 2 ani Fica mea a nascut in luna nov 2009 si a depus actele pt cresterea copilului.dupa ce acesta s-a terminat a ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma in litigiu de munca ContSters147303 ContSters147303 Buna seara, Daca o companie este in ligiu de munca cu un angajat, acesata poate fii inchisa, desfiintata? Si daca da, ce se intampla in cazul in care instanta ... (vezi toată discuția)
Insolventa fara documente clare .... anca-rares anca-rares buna ziua ,e Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : sunt contabil si am fost intrebata de un potential client care este in ... (vezi toată discuția)