avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

buna ziua am o mare problema cu o banca am o porire pe salariu banca in mod normal trebui sa ami opresca o treime din salariu dar pe data de 10-03-2014 au fost virati bani in cont(din salariu)si dupa ce banca a oprit comisionul de deblocare/blocare al contului banca ia dat toti banii ramasi executorului si nustiu unde se poate incadra fata asta la abuz la furt la neglijenta in servici am luat un extras de la banca si as vrea sa fac o plangere AJUTATIMA cu un sfat ca am ramas fara banii si nu din vina mea fata de la banca ma pus sa ma duc la executor sai cer bani dar oare e corect sa alerg eu dupa bani mei???

Cel mai recent răspuns: SDENYS23 , utilizator 17:27, 22 Martie 2014
Adresati cerere la executor si luati numar de inregistrare la cerere.
Nu e corect sa alergati dar asta este...
Faceti contestatie la executare. Aveti art. 711 cod procedura civila si urmatoarele pentru informare, model de cerere aici [ link extern ] .
pai banca e de vina ca trimis toti bani executorului ca pana acum oprea dor 1/3 deci eu am o problema cu banca pe 10 au intrat banii si pe 11 au fost deja dati executorului ore pot acuza banca de furt din contul meu?unde pot face o plangere?
De vina sunt toti as zice eu doar ca banca cam este obligata sa faca cum cere executorul.
Nu va sfatuiesc sa mergeti in penal, pentru ca acolo se cerceteaza o eventuala infractiune, iar banii vi-i recuperati doar in urma unei hotarari de condamnare definitive...incercati cu o cerere la executor, iar daca va este respinsa, faceti contestatie la executare....

Alte discuții în legătură

Poprirea care mi-a luat toti banii seby2193 seby2193 titlul spune tot imi arat in egala masura nedreptatea care mi se face cat si indignarea.. ridicandu-mi azi de la bancomat salariu am costat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la ... Cerasela1992 Cerasela1992 Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la banca si acum sunt in indemnizatie crestere copil...pana acum imi oprea banca o treime din ... (vezi toată discuția)
Executare silita codebitor Verisss Verisss Buna ziua, In urma cu 8 ani am contractat in calitate de codebitor (sotul fiind titular) un credit de nevoi persoanale - 14000 Euro, bani pe care i-am ... (vezi toată discuția)