buna ziua am o mare problema cu o banca am o porire pe salariu banca in mod normal trebui sa ami opresca o treime din salariu dar pe data de 10-03-2014 au fost virati bani in cont(din salariu)si dupa ce banca a oprit comisionul de deblocare/blocare al contului banca ia dat toti banii ramasi executorului si nustiu unde se poate incadra fata asta la abuz la furt la neglijenta in servici am luat un extras de la banca si as vrea sa fac o plangere AJUTATIMA cu un sfat ca am ramas fara banii si nu din vina mea fata de la banca ma pus sa ma duc la executor sai cer bani dar oare e corect sa alerg eu dupa bani mei???
Ar trebui sa faceti o solicitare bancii ptr ca aceasta sa respecte in viiitor prevederile legale privitoare la cuantumul sumei ce poate fi poprita. Va puteti adresa si Protectiei Consumatorului.
pai si daca bani mei au disparut din cont asta nu se poate numi INFRACTIUNE??stiti care a fost raspunsu celor de la banca??ca eu trebui sa ridic bani in 5 zile de la data intrari in cont daca banca ai trimite executorului pe toti chiar daca acesta a cerut sam fie oprit o treime