avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Corectare eroare decont TVA decembrie 2012
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Corectare eroare decont TVA decembrie 2012

Buna ziua,
de ceva timp am achizitionat un program de contabilitate si am inceput reintroducerea tuturor datelor inclusiv de contabilitate incepand cu anul 2012, problema mea este ca , acum reintroducand datele am constatat ca declaratia de TVA pt trimestru IV 2012 este gresita, adica s-a calculat si platit tva mai putin cu vreo 7500 lei, ce este de facut in acest caz avand in vedere ca suntem deja in 2014
As putea trece suma pe regularizari baza + tva in decontul urmator ? ( februarie 2014), se mai poate face acest lucru asa de tarziu?
Ce se poate face....
Multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:40, 22 Martie 2014
Faceti cerere corectie decont tva aferent tr.4 2012.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie decont tva NICORICI2007 NICORICI2007 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In decontul TVA aferent lunii februarie 2012, aveam o factura stornata in luna precedenta, a carei valoare ... (vezi toată discuția)
Tva taxare inversa cdebreczeni cdebreczeni Am uitat sa trec in Decontul de TVA si in Declaratia 394 o factura cu taxare inversa pe trimestul 4 - 2012 . Cum pot ca corectez ? (vezi toată discuția)
Corectarea declaratiei 300 claudana claudana Buna dimineata! Tin contabilitatea la o firma cu TVA la trimestru si de la infiintare pana in prezent am inregistrat doar TVA de recuperat. La sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)