avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnstiintarea fara nume a instantei despre elemente noi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnstiintarea fara nume a instantei despre elemente noi

cum pot sa dau in cunostinta instantei elemente noi din dosar? defapt este vorba ca suntem doi inculpati,eu ma aflu in concurd de infractiuni,iar celalalt inculpat va fi judecat ca fiind unitate de infractiune,dar eu stiu precis ca a mai fost condamnat,deci este concurs si in cazul lui...as vrea sa instiintez instanta dar nu vreau sa afle inculpatul celalalt..ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 12:59, 24 Martie 2014
Concursul de infractiuni nu se refera la persoana ceui care a savarsit fapta/faptele.

Concursul de infracţiuni este o formă a pluralităţii de infracţiuni constând în existenţa a două sau mai multor infracţiuni săvârşite de aceeaşi persoană, mai înainte de a fi intervenit o condamnare definitivă pentru vreuna dintre ele şi dacă toate sunt susceptibile de a fi supuse judecării.
da,stiu...dar instanta nu stie ca a mai fost condamnat in alte doua dosare..deci nu stie existenta concursului de infractiuni/..si intrebarea mea a fost cum sa dau in cunostinta instantei fara nume,ca sa nu afle celalalt inculpat ca eu am "ciripit"?
Nu au nicio legatura condamnarile anterioare cu concursul de infractiuni.
pai cum sa nu......dar totusi am intrebat ceva si am primit un raspuns total diferit de tema...
Ati primit un raspuns la problema dvs care a fost pusa destul de gresit.

Legal, anonimele nu se iau in considerare.

Alte discuții în legătură

Reabilitat de drept sau nu? Ana_m Ana_m o persoana a fost condamnata la pedeapsa cu inchisoare de 9 luni cu suspendare conditionata la data de 25.05.2005, avand termen de incercare de 2 ani si 9 ... (vezi toată discuția)
Poate fi mai rau? animacikaa animacikaa intr un dosar penal am fost condamant la 2 ani inchisoare cu suspendare....partea civila a declarat recurs....iar m am impacat si a RETRAS recursul....(mentin ... (vezi toată discuția)
Transformarea recidivei in concurs manuel.t manuel.t Bunaseara. Am si eu o mare nelamurire. O cunostinta mi-a povestit recent ca a savarsit 3 infractiuni: - Infractiunea 1. Furt calificat savarsit in ianuarie ... (vezi toată discuția)