avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnstiintarea fara nume a instantei despre elemente noi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnstiintarea fara nume a instantei despre elemente noi

cum pot sa dau in cunostinta instantei elemente noi din dosar? defapt este vorba ca suntem doi inculpati,eu ma aflu in concurd de infractiuni,iar celalalt inculpat va fi judecat ca fiind unitate de infractiune,dar eu stiu precis ca a mai fost condamnat,deci este concurs si in cazul lui...as vrea sa instiintez instanta dar nu vreau sa afle inculpatul celalalt..ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 12:59, 24 Martie 2014
Dacă a mai fost condamnat este în stare de recidivă, și nu există concurs, în caz că nu a fost deja reabilitat.
Dar dvs. ce interes aveți aici? Apoi, credeți că instanța nu verifică dacă există condamnări înscrise în cazier?
condamnarile nu sunt scrise in cazier,deoarece cand au inceput urmarirea penala inca a fost curat,dupa aceea a fost condamnat de o alta instanta care a lucrat mai repede..este concurs
Repet, orice condamnare anterioară altei condamnări înseamnă recidivă și nu concurs.
a comis fapta inainte de a ramane o alta condamnare definitiva,deci au comis in concurs,nu dupa pronuntarea unei sentinte......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitat de drept sau nu? Ana_m Ana_m o persoana a fost condamnata la pedeapsa cu inchisoare de 9 luni cu suspendare conditionata la data de 25.05.2005, avand termen de incercare de 2 ani si 9 ... (vezi toată discuția)
Poate fi mai rau? animacikaa animacikaa intr un dosar penal am fost condamant la 2 ani inchisoare cu suspendare....partea civila a declarat recurs....iar m am impacat si a RETRAS recursul....(mentin ... (vezi toată discuția)
Transformarea recidivei in concurs manuel.t manuel.t Bunaseara. Am si eu o mare nelamurire. O cunostinta mi-a povestit recent ca a savarsit 3 infractiuni: - Infractiunea 1. Furt calificat savarsit in ianuarie ... (vezi toată discuția)