avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,am o datorie la banca neplatita din 2009,acum am primit acasa ca mi-au trimis la serviciu ca voi fi executat silit cu proprie salariu1/3 din salariu,ce mai pot face in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:16, 23 Martie 2014
Puteti face o contestatie la poprire in termenul legal. Luati legatura cu un avocat care sa va ajute, daca aveti intentia de a face o astfel de contestatie.
multumesc si care este termenul legal?
nu mi-au zis nimic,doar ca mi-au trimis o scrisoare cu continutul care este trimis si la serviciu
Puteti face contestatie in 15 zile de la data comunicarii adresei de infiintare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea executorului judecătoresc. este legal? cum ar trebui să procedez în acest caz? Catalina_P Catalina_P Buna ziua, Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca ... (vezi toată discuția)
Poprire cont creedy creedy Buna ziua! Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie, va rog? In anul 2012, in baza unei adrese de infiintare poprire emisa de un executor bancar, s-a ... (vezi toată discuția)