avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poate o anumita firma de recuperare credite sa puna ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poate o anumita firma de recuperare credite sa puna poprire pe venitul sotului/ sotiei?

Buna ziua.Ma poate ajuta si pe mine cineva co i informatie?
-sotia a facut un credit inainte de casatorie pentru a plati avansul pentru un autovehicol.din motive financiare masina a fost restituita lesing-ului.neavand nici un venit bineinteles ca datoria catre RBS a fost cesionata de catre CREDIT EXPRES!
Intrebarea mea este urmatoarea:-se poate pune poprire pe salariul meu(sotul datornicei)avand in vedere ca ,creditul este dinaintea casatoriei? nu am fost girant la acest credit!
va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: arabolu , utilizator 15:46, 24 Martie 2014
Nu, datoria e proprie a sotiei. Daca aveti bunuri in comun, creditorul poate cere partajul bunurilor pt a executa silit cota sotiei dvs
am inteles. va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Se pot executa bunurile comune in urma neplatii unor rate de catre un sot? otonel otonel Am si eu o problema care ma nelinisteste si cred ca aicea o sa gasesc un raspuns competent Sotia are restante la o descoperire de card de vreo 3400, cardul de ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)