avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubire imobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubire imobil

Am cumparat un imobil prin legea 112,imobil ce l-am pierdut dupa trei cicluri procesuale,cind a fost restituit fostilor propietari.
Am cerut restituirea contravalori achitate de mine binenteles indexat la zi cu rata inflatiei.
Dupa doi anu de procese se recunoaste despagubirea la zi
Intreb,Finantele are vreun termen pina cind imi vor da bani inapoi?
In caz contrariu am vreun drept de reclamat a finantelor,daca timpul se duce la infinit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:59, 24 Martie 2014
Notificati-i si in caz ca nu raspund, va trebui sa apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii ? quite_boyy quite_boyy Poate ma ajuta cineva ma indruma si ma lumineaza si pe mine,am uncontract de v-c pe legea 112,si am o hotarare in care trebuie sa ma duc sa imi ridic banii ... (vezi toată discuția)
1/2009 Kaonedit Kaonedit Incep prin a-mi scuza nepriceperea in domeniul acesta,(legi,aplicarea lor,etc). Cred ca raspunsul la aceasta intrebare va face lumina in mintea mai multor ... (vezi toată discuția)
Plata datoriei in timpul judecatii radujura radujura Care este mecanismul care ii permite reclamantului intr-un proces civil sa evite suportarea cheltuielilor de judecata, pentru motivul ca cererea sa va fi ... (vezi toată discuția)