avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Bunicul meu a murit fara sa intre in posesia titlului de proprietate pe un teren. In acest moment mostenitorii (mama mea si verisoara mea) au reusit sa obtina acest titlu de proprietate, dar cei de la primarie spun ca trebuie sa mearga impreuna ca sa ridice acest act. Mama locuieste la 800 de kilometri de localitatea in discutie, este obligatorie prezenta ei la ridicarea acestui titlu de proprietate sau este suficienta o procura notariala prin care o imputerniceste pe verisoara mea sa se ocupe?

Multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Ioana Cristina Catanoiu , Consilier juridic 19:39, 27 Aprilie 2009
Este suficienta o procura notariala prin care se imputerniceste persoana respectiva sa ridice titlul de proprietate de la autoritatile competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ElenaVartic ElenaVartic Buna Am nevoie de un sfat. Bunica mea a murit in 1990 lasand un testament prin care lasa unica mostenitoare pe mama mea. Cei 2 frati ai mamei mele au scos ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare în situația mea?! Ortansa1958 Ortansa1958 Ce acte sunt necesare în situația mea?! Bună ziua și numai bine! Împreună cu mama mea am fost crescută de bunicii mei, dar nu am fost înrudite ... (vezi toată discuția)
Prescriere antecontract vanzare cumparare ? Ignition2you Ignition2you Am mostenit un antecontract de vanzare cumparare din 2000 al unui teren agricol, in care figureaza ca vanzatorii au primit deja banii. Exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)