avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marfa pentru showroom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marfa pentru showroom

Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati in dilema care o am: firma mea produce obiecte de decor si am oferit o cantitate foarte mare unui colaborator, dar cu un discount de 50% fiind destinate acele obiecte showroom-ului clientului respectiv, pe factura precizandu-se ca acele obiecte sunt destinate showroom, ca au discount 50%, dar intelegerea noastra fiind ca dupa prezentarea in showroom a acelor obiecte sa vina cu comenzi cat mai multe, dar surpriza si-au luat discountul si ...pace, nimic de 1 an. Precizez ca exista un contract intre cele 2 firme, dar in care nu este precizat nimic despre acest subiect, e doar un contract de prestari servicii. La un control pe care l-am efectuat la showroom-ul firmei respective constatam ca marfa nu exista in showroom ci fusese vanduta. Acum eu legal ce pot face? pot sa-i facturez diferenta? fiin vorba de o suma foarte mare si eu precizand pe factura ca acele obiecte au discount de 50% si sunt destinate showroom?
Multumesc anticipat pt. raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: elenaloredana , utilizator 11:07, 24 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierderi dinumarcel dinumarcel Am un SRL si execut niste piese pentru industria mecanica. Am diversi clienti din tara pentru aceste piese. In anul 2009, dupa o perioada de testari pentru ... (vezi toată discuția)
Facturi refuzate la plata pentru ca nu exista delegatie pentru ridicare de marfa miskin miskin Lucrez la o firma care comercializeza marfa pe credit(credit furnizor).Transportul marfii se face de catre noi iar la destinatie semneaza si isi trec datele ... (vezi toată discuția)
Facturare materiale constructii; documente anexa AncaUrda AncaUrda Am urmatoarea situatie: doi subantreprenori: A si B, firme diferite, lucreaza la acelasi obiectiv, pe acelasi santier. Subatreprenorul A se aprovizioneaza cu ... (vezi toată discuția)