avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Despre facultate si master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Despre facultate si master

Buna ziua revin si eu cu o problema care ma cam nedumereste. Sunt absolvent al unei facultati profil contabilitate si informatica de gestiune si acum vreau sa ma reprofilez in drept deoarece imi place meseria de avocat. Intrebarea mea in felul urmator: facultatea de contabilitate pe care am absolvit-o se poate continua la master la drept ???. sau trebuie sa o iau de la capat si sa mai fac inca o facultate. multumesc anticipat celor care imi raspund.
Cel mai recent răspuns: avocatnou08 , utilizator 18:21, 29 Martie 2014
Pentru a deveni avocat va trebui sa urmati cursurile unei facultati de drept.
acum am vazut asta si voi incepe din acest an de la capat. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator, studii de scurta / lunga durata crisiv crisiv As vrea sa stiu daca masterul de profil informatic (baze de date) este considerat ca \"studii superioare de lunga durata\" pentru a beneficia de scutirea de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Cita scoala trebuie sa faci ana & maria ana & maria am terminat facultatea de stiinte economice specializarea contabilitate si informatica de gestiune,mai am un pic si termin si masterul pe consultanta ... (vezi toată discuția)