avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este posibil sa imi fie luat copilul fara acordul meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este posibil sa imi fie luat copilul fara acordul meu?

buna,as dori si eu o informatie,sotul meu imi tot spune ca imi poate lua fetita de 10 luni si poate parasi fara acordul meu tara unde suntem in momentul de fata adica in italia,noi totii 3 purtam acelasi nume ca suntem casatoritii,este posibil ca fara acordul meu sa paraseasca tara si sa imi ia fetita?as dori un raspuns daca se poate,va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: nicol84 , utilizator 21:21, 24 Martie 2014
Depinde.. fetita are pasaport ?
nu are, ca am nascut fetita in italia si nu am parasit pana acum tara,are doar un act pe baza de certificat de nastere....
Nu va putea parasi tara fara acordul dvs ca ii trebuie document de calatorie adica pasaport sau titlu de calatorie si pt a obtine unul din ele, ii trebuie acordul dvs.
Apoi, copilul e prea mic sa se deplaseze neobservat cu el. Daca dispare cu copilul ( desi cred ca doar va ameninta), anuntati urgent politia si acuzati-l de rapire de minori.
Pt a sta linistita, puteti sa va judecati acolo pt a cere ca micutei sa i se stabileasca locuinta la dvs.
va multumesc....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua trăiesc în concubinaj de 6 ani,în urma căreia ... Oana miruna Oana miruna Bună ziua trăiesc în concubinaj de 6 ani,în urma căreia a rezultat o fetita de 1 an și 6 luni ,concubinul a devenit foarte violent din cauza băuturi eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană ... Lorenaalexandra Lorenaalexandra Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană în Italia, după care am avut un copil împreună,Noi ne-am despărțit, și eu am plecat în ... (vezi toată discuția)
Un copil cu autism poate fi îndepărtat de mama, copilul are ... Motica Margateta Motica Margateta Un copil cu autism poate fi îndepărtat de mama ,copilul are doi ani ,prin convenția de la Haga ,și dus tatălui care acuza mama de răpire ,tatăl a fost ... (vezi toată discuția)