avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amprente

ce reprezinta faptul ca figurezi in evidentele politiei cu amprentele personale (chiar daca nu ai suferit condamnari....) . E un lucru care poate ridica probleme pt persoana in cauza daca e sa se cerceteze conduita lui de pana atunci?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:53, 27 Aprilie 2009
nu este un motiv de ingrijorare, atata timp cat nu aveti de ce sa va temeti.Insa , poate fi un motiv pantru a avea o conduita buna i n continuare...:)
Dar se precizeaza in evidentelele lor motivul pt care ti-au fost luate ampretele sau...?
da, este si firesc sa se mentioneze motivul.
Nu va faceti probleme....si amprentele mele sunt in baza de date ale politiei....au fost luate pentru excludere in cazul unui furt din locuinta parintilor in urma cu 4 ani. Si sincer, nu-mi fac probleme.....:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta fara plangere ,e posibil? dia2120 dia2120 am fortat usa locuintei iubitei mele care plecase la mare si mi am luat de acolo ceva.fratele sau a chemat politia care a gasit amprentele mele. am vorbit la ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei alin24L alin24L Buna ziua! Sunt pe acest forum sa va cer parerea. Expun situatia: Sunt absolvent (nu licentiat) de facultate in orasul Cluj Napoca (fiind din judetul ... (vezi toată discuția)
Mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt?? bursucelady bursucelady un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit ... (vezi toată discuția)