Buna ma numesc Adina si sunt la prima casatorie si la primul divort.Casnicia mergea bine pana cand a venit pe lume primul nostru copil care in prezent are 9 luni si care ne-a facut sa ne indepartam, mai precis dupa nasterea copilului sotul meu mi-a tot spus ca el isi doreste sa isi traiasca viata si daca am putea sa avem fiecare cate un amant.Bineinteles ca la inceput mi s-a parut o ratacire de moment dar lucrurile s-au inrautatit a inceput sa lipseasca serile de acasa cu scuza ca se duce la "verii lui", apoi a inceput chinul in fiecare noapte bea se mbata si imi reprosa ca eu sunt vinovata pentru tot raul din viata lui.Cand era treaz nu isi mai amintea nimic din ce a zis, si eu ma hotaram sa ii mai dau o sansa de dragul copilului.Dar se pare ca nici acest copil nu este un motiv suficient de puternic pentru a face o casnicie sa mearga caci a inceput sa imi reproseze ca sunt obsedata de copil si de el nu am grija.Sincer cred ca are pe altcineva.I-am gasit si niste mesaje pe mess in acest sens.In cele din urma am ajuns la divort, copilul are 9 luni.Am o intrebare poate sa imi i-a copilul.Caci m-a amenintat ca v-a mintii la tribunal si el si martorii lui pentru a lua acest copil, pe care bineinteles ca nu vrea sa il creasca ci vrea sa il dea mamei lui spre crestere
Va rog sa ma ajutati.Azi el a fost la avocata lui si a venit foarte incantat acasa.Nu stiu ce sa fac.In cateva zile imi va ajunge citatia acasa si nu stiu ce sa fac.
Va multumesc mult!
~ final discuție ~