avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte false in instanta de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte false in instanta de judecata

Buna seara. Sunt in proces de divort si fostului sot i s-au cerut veniturile pe ultimele 6 luni dar acesta a prezentat documente false privind veniturile. Ce pot face in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: ElenaIonescu , utilizator 21:17, 24 Martie 2014
Aveti dreptul de a va inscrie in fals dar se va prelungi destul de mult procesul.
Cereti expertiza la dovezi si astfel seva dovedi daca sunt false.
Nu doresc sa ma inscriu in fals deoarece astept raspunsul Ministerului de Justitie referitor la salariul pe ultimele sase luni. Dar totusi mi se pare o infractiune sa prezinti acte false in fata unei Instante de Judecata . As vrea sa stiu daca pot face plangere penala pentru a deschide un proces penal in aceasta cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii si administrare de probe false intr-un litigiu de munca ClaudiaN ClaudiaN In intampinarea facuta la cererea de chemare in judecata angajatorul a formulat o cerere reconvenienta prin care ma obliga la plata unor daune datorita ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals intr-un proces pt exercitarea autoritatii parintesti ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua, Am fost data in judecata (a 3a oara) de fostul concubin pt exercitarea autoritatii parintesti in comun; prin hotarare am obtinut autoritate ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Angela71 Angela71 Buna ziua sunt divortata din 2011 , tatal copiilor lucreaza cu acte legale avand si o firma in germania mentionez ca la data divortului aveam 5 copii minori ... (vezi toată discuția)