avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi teren in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi teren in litigiu

Sunt intr-un litigiu pentru un teren insa dureaza foarte mult . Reclamantul incearca de fiecare data sa ma impiedice spre a folosi terenul , respectiv cand il curat sau cand incerc sa iau roadele de pe el . Sustine de fiecare data ca atata timp cat suntem in litigiu sa las terenul nemuncit si neingrijit . Politia incearca de fiecare data sa se eschiveze atunci cand este solicitata pentru a-mi apara dreptul de proprietate. Eu stiu ca atata timp cat nu exista o hotarare definitiva care sa-mi anuleze actul sunt proprietar cu drepturi depline asupra acestui teren . As dori sa ma lamuriti daca am dreptate sau nu.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 08:19, 25 Martie 2014
daca dvs aveti la momentul actual posesia asupra lui puteti sa va folositi de el. daca veti pierde procesul veti despagubi partea adversa cu contravaloarea fructelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesia utila si viciile de posesie in cadrul uzucapiunii de 30 de ani ContSters222775 ContSters222775 Buna dimineata, Sunt intr-un litigiu in care partea adversa a invocat uzucapiunea de 30 de ani, care s-au implinit in anul 2006, in incercarea de a obtine ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G exista o durata minima sau maxima pentru care se pot incheia contractele de arendare? nu se poate insera o clauza intr-un contract de arendare prin care, daca ... (vezi toată discuția)
Ma poate "lumina" cineva? bettyna bettyna Buna seara, Avem urmatoarea speta: un teren ce are mai multi mostenitori. Nici un mostenitor nu a cerut vreme de 10 ani iesirea din indiviziune. Dupa acesti ... (vezi toată discuția)