avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Colaborare IF - PF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Colaborare IF - PF

Buna ziua.
In ce forma poate colabora o intreprindere familiala cu o persoana fizica, neautorizata/neinregistrata, pentru sustinerea unei conferinte? IF are calitatea de organizator, iar persoana fizica de vorbitor invitat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rilenama , utilizator 11:55, 29 Martie 2014
Conv civila ( IF opreste taxele si le plateste la stat)
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision in vanzarea terenului andreea8913 andreea8913 Buna ziua In cazul in care sunt intermediar din partea cumparatorului in vanzarea unui teren, ca persoana fizica si realizam un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Angajare comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Sotul meu este in tratative cu o firma pentru angajare, acestia mergand pe colaborare ; nu prea stiu ce presupune acest lucru. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Angajãri in intreprinderea individulã otto2007 otto2007 Buna ziua, Am o itreprindere familiala cu 14 angajati si contracte de inchiriere puncte de lucru in derulare. ITM Bucuresti sustine ca nu pot avea angajati ... (vezi toată discuția)